Kwekerij André den Drijver

Sproeikarren

Met trots presenteren wij de nevenactiviteiten van Kwekerij André den Drijver: AnNi.
De naam AnNi is ontstaan uit een combinatie van André(An) en Nico(Ni) in het voorjaar van 1999.
We hadden een idee gezien en hebben dat doorontwikkeld met pvc en gegalvaniseerd staal. Dit leidde tot de eerste AnNi Douchekar(zie foto).

De AnNi douchekar / sproeikar

Hiermee kunnen de kwekers van perkgoed hun produkten voor afleveren gemakkelijk besproeien met water. Het principe is alvolgt: Als u uw handel (violen, geraniums, verbena’s etc. etc) klaar heeft voor afleveren en u constateert dat hier nog droge(re) potten op de kar staan, dan kunt u zo door de AnNi douchekar halen. Na één minuut tot een paar minuten is uw handel op en top nat tot in het midden. Dit kunt u zelf regelen door erbij te staan, of tegenwoordig met de AnNi deluxe via een timerkastje met electrische kraan. Deze is variabel in te stellen.

Wij kunnen deze douchekar maken met de door u gegeven maten, zo ook het aantal lagen die u het meest gebruikt (aan strengen met beregening).

Andere producten van AnNi produktions zijn: omrijkarren.
Het allernieuwste project wat wij in productie hebben is een paardenstal. Dit was een project van een klant die vroeg of wij dit ook konden maken en zie op de foto het resultaat. Het enige probleem is in dit geval dat er een beperking aan de maten zitten in verband met transport.

Dit zijn zomaar een paar opsommingen van produkten die uit onze stal komen. Als u een ander artikel wil hebben wat in onze branche hoort, zoals een fietsenstalling, kippehok, konijnenhok etc etc. kunt u altijd een e-mail sturen met daarin uw wensen naar andre@drijver.eu